Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 29-11-2017 - Snelle levering prachtige kerstjurk!!!💐👌 lees meer
  • 13-07-2017 - Na een kapot gemaakte jurk door de pup op de...  lees meer
  • 21-03-2017 - Bedankt voor de snelle levering. De jurk is in het...  lees meer
Plaats een bericht
  • Ideal

Algemene voorwaarden (het herroepingsrecht)

 

 

Valeriya Moda hanteert de volgende algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Valeriya Moda is gevestigd te Susteren en ingeschreven onder inschrijvingsnummer 14126271 bij de Kamer van Koophandel te Venlo.

 

Op al onze producten zijn de volgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Iedere klant die een bestelling bij Valeriya Moda plaatst, dient met onze algemene voorwaarden akkoord te gaan. Voor suggesties, opmerkingen, ideeën of eventuele vragen, stuur dan een e-mail naar info@valeriyamoda.nl.

 

Prijzen

De prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Valeriya Moda is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en/of programmeerfouten in haar webwinkel. Aan eventuele onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Bestellen

Geplaatste bestellingen worden meteen door ons verwerkt.

Zodra uw bestelling bij Valeriya Moda is geplaatst, krijgt u een automatische orderbevestiging per e-mail met de bestel- en betalingsgegevens. Mocht u na 24 uur onverhoopt geen bericht van ons ontvangen, neem dan even contact op per e-mail: info@valeriyamoda.nl.

Uw bestelling blijft 7 dagen voor u gereserveerd. Als de betaling binnen 7 werkdagen niet is voldaan dan ontvangt u van ons een herinnering. Als wij binnen 3 dagen na de herinnering geen reactie van u ontvangen dan worden voor u gereserveerde artikelen terug in de verkoop geplaatst.

 

Betaling

Uw bestelling moet binnen 10 werkdagen worden betaald. U kunt het bedrag aan Valeriya Moda overmaken per bank/giro. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van Valeriya Moda.

Bij Valeriya Moda kunt u ook met iDEAL en Paypal, Rembours en betalen bij afhalen. 

 

Verzending

Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling nog dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag verzonden. U ontvangt een bevestiging van ons per e-mail dat uw bestelling is verstuurd.

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland   3,95 euro voor pakketten of brievenbuspakken. De laatste worden dan als pakket met track&trace verzonden.

Bestellingen vanaf 79,95 euro worden gratis bezorgd. Afhalen kan in overleg natuurlijk ook. Bij afhalen dient u contant te betalen.

Valeriya Moda is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens transport. U kunt uw pakket verzekerd laten verzenden tegen een gering bedrag. De kosten zijn uiteraard voor rekening van de koper.

 

Annulering

U heeft het recht een bestelling binnen 24 uur (kosteloos) te annuleren zonder opgaaf van redenen. U dient e-mail bericht aan info@valeriyamoda.nl te sturen. De geannuleerde artikelen worden dan terug geplaatst in onze webwinkel. 

Ruilen/retourneren (het herroepingsrecht)

De klant heeft het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst uitsluitend de gehele bestelling te herroepen,  zonder opgave van een reden. Het aankoopbedrag zal dan terugbetaald worden (ook  de betaalde door de klant verzendkosten). De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper.

In geval van een speciale aktie waarbij geen verzendkosten zijn berekend zal in geval van retourneren van de gehele bestelling  de verzendkosten worden verrekend.

Nieuwe artikelen: alleen ongebruikte, onbeschadigde artikelen in originele verpakkingen en voorzien van labels, gekocht bij Valeriya Moda, kunnen worden geretourneerd/geruild.

Bij het terugsturen van een gedeelte van de bestelling wordt het aankoopbedrag van dat artikel teruggestort en niet de verzendkosten.

Het kan zijn dat een bestelling in eerste instantie gratis was verzonden (orders boven de 79,95 euro), indien door de retouren het bedrag onder de 79,95  euro komt worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.

Formulier voor het herroepen (wordt per email verzonden):

 

Het is wel van belang dat de juiste procedure wordt gevolgd (zie Algemene Voorwaarden)  De goederen dienen binnen 14 dagen na ontvangst voor retour te worden aangemeld via ons contactformulier of email: info@valeriyamoda.nl. Valeriya Moda stuurt een bevestigingsmail met de te volgen instructies. De klant stuurt de goederen volgens de instructie op eigen kosten en risico binnen 14 dagen na aanmelding op naar ons toe (Valeriya Moda, Molenlaan 46, 6114 GP Susteren), tenzij anders vermeldt.

Ruilen van een artikel: Valeriya Moda neemt dan eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening. Dit geldt voor verzending binnen Nederland.

Indien een retour niet wordt aangemeld dan kunt u het artikel ruilen of een tegoedbon krijgen, maar geen geldbedrag retour. Wordt de retour echter na de herroepingstermijn van 2 weken ontvangen dan wordt deze niet in behandeling genomen!!

Valeriya Moda stuurt een bevestigingsmail na ontvangst en zal uiterlijk 10 dagen na ontvangst het betaalde bedrag terugstorten. Mits aan alle voorwaarden is voldaan en de artikelen nog in originele staat verkeren. Indien een retour niet wordt aangemeld of na de opgegeven termijn wordt aangemeld of verzonden dan kunt u het artikel ruilen of een tegoedbon krijgen, maar geen geld terug.

 

Garantie

Valeriya Moda garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. Wij kunnen geen garantie geven op kapotte ritsen, drukkers, knopen, kraaltjes, enz. Valeriya Moda is niet aansprakelijk voor het verkeerd wassen of stomen van de kleding 

 Het kan voorkomen dat de kwaliteit van een artikel na een periode van gebruik niet meer aan uw verwachting voldoet. Valeriya Moda geeft 1 maand garantie op fabricagefouten vanaf moment van aankoop. De garantie dekt geen oneigenlijk gebruik, scheuren, normale gebruikslijtage of schade door verkeerd gebruik/wassen van de artikelen. Er wordt geen garantie gegeven op lovertjes, glitters en/of kralen.

Klachten

Valeriya Moda streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt Valeriya Moda daar graaqg van op de hoogte gebracht. Wij proberen uw klacht en/of opmerking zo spoedig mogelijk te beantwoorden en eventueel op te lossen.

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@valeriyamoda.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Privacy

Valeriya Moda respecteert de privacy van haar klanten. Klantgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en niet aan derden beschikbaar gesteld.

Indien u onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich hiervoor inschrijven. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen kunt u zich weer uitschrijven. Dit kan per e-mail naar nieuwsbrief@valeriyamoda.nl. Deze gegevens die hiervoor worden opgenomen worden alleen gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief van ValeriyaModa.nl.